Julklappsbil till canserdrabbade barn

Bengt Nilsson och hans fru Lena, har gjort det igen! tagit initiativet till en hjälpsändning till barnsjukhuset i Minsk. (barnsjukhuset för cancerdrabbade barn). Denna gång engagerade centerpartierna i Hörby, Eslöv och Höör. Efter några mail-konversationer och ett upptaktsmöte i Svensköp, kallades det till allmänt möte i Löberöd den 19/11. Allmänheten var inbjuden via annons i ”lokaltidningen”. Bengt och Lena visade ett bildspel från tidigare resor. Det var sedan tidigare bestämt att hjälpsändningen skulle gå iväg 7/12- 2012. Det blev också bestämt att vi skulle lasta dagen innan.
Det blev ett stort gensvar och över 500 julklappar har skänkts. Dessutom går en bil med förnödenheter iväg samtidigt. Allt är skänkt! De som följer med gör det helt ideellt.
I dag var det så tid att packa bilen. Julklapparna lades i olika säckar och märktes, med tanke på om innehållet passade flickor eller pojkar. Vilken entusiasm det var hos alla som hjälpte till! (jag hade gärna följ med!) Lokaltidningen var med när vi packade, så kolla tidningen!
centerpartisten LN Höör
     

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *