Anders W Jonsson

Under gårdagen hade vi besök av vice ordförande i centerpartiet, Anders W Jonsson.  Anders var kallad till ”mittskåne” ( de tre centerkretsarna i Höör, Hörby och Eslöv) Liknade gemensamma möte kommer att hållas i Hörby och Eslöv. Det är meningen att det ska sätta ”mittskåne” på kartan. På eftermiddagen besöktes Fogdaröd, där vi fick en genomgång och visning av verksamheten.
På kvällen var det föredrag av Anders W Jonsson på Höörs Gästis, dit allmänheten också var inbjuden. Trots en regnig kväll hade ett 30-tal personer sökt sig till Höörs Gästis.
Kvällen började med kaffe och smörgås och därefter höll Anders W Jonsson sitt anförande. Efteråt följde en frågestund, där det ställdes frågor om hur vi ska klara välfärden i framtiden. Det stod klart att det måste mer pengar till för att klara välfärden samtidigt blir det färre personer som ska försörja fler. Någon höjning av skatterna kunde inte Anders W Jonsson tänka sig. Nytänkande och ett annat sätt arbeta på menade han var en möjlig väg. Engagerade arbetsledare som är på plats varje dag och kan rycka in och utföra jobbet, är värdefullt. Minska på antalet möte för cheferna var en sak som det trycktes på.
centerpartisten LN Höör

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *